Filet ze pstruha se salátem

25. července 2014 v 15:05 |  Recepty
  • 65g filetu ze pstruha
  • petrželka, bazalka, tymián, kůra z jednoho citronu, oregano
  • listový salát mix AQ
  • 4 cherry rajčátka
  • bílý jogurt
  • kapka olivového oleje
  • alobal

Troubu předehřejeme na střední teplotu. Omastíme alobal kapičkou olivového oleje, filátko osolíme a opepříme z obou stran. Položíme na alobal kůží dolů a na maso dáme trošku tymiánu, posekané bazalky, petrželky, sušené oregano a nasypeme navrch půlku z hromádky citronové kůry. Před pečením obrátíme pstruha tak, aby byl při pečení kůží nahoru. Zabalíme do alobalu a pečeme asi tak 10 minut.

Jogurtový dresing na salát
  • 2 lžíce bílého jogurtu
  • hrstka bylinek (opět: bazalka, oregano, petrželka), citronová kůra
  • sůl, pepř, může být troška česneku
A to je vše. Dresing promícháme se salátem a rybku dáme navrch.
Dobrou chuť :)

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama